Προσφορά!

Plan Toys Κοτοπουλάκι Ταξινόμησης

22.50

Αποτελείται από 4 κομμάτια και 1 βασικό κύκλο και αναπαριστά τον κύκλο ζωής που έχει ένα κοτοπουλάκι!

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Plan Toys Κοτοπουλάκι ταξινόμησης παιχνίδι στοίβαξης  κατάλληλο και απο ενός έτους!

Σε αυτο το παιχνίδι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος,το παιδί μπορεί να στοιβάξει τα κοτοπουλάκια όπως θέλει ανάλογα με τη φαντασία και τη δημιουργηκότητα του.

Τα παιχνίδια στοίβαξης όσο και αν φαίνονται απλά κρύβουν ένα μεγάλο αριθμό προτερημάτων.
Για τα μικρά παιδιά, το να πιάνουν αντικείμενα και να τα τοποθετούν στη θέση τους τα βοηθάει να μάθουν τη σημαντική δεξιότητα της εκούσιας σύλληψης και απελευθέρωσης, καθώς και τον τρόπο ελέγχου και τοποθέτησης των δακτύλων τους.
Θυμηθείτε οτι μπορείτε να συμμετέχετε στο παιχνίδι μαζί του με ποικίλους τρόπους:
Χρησιμοποιείστε διαφορετικά μεγέθη δίπλα-δίπλα ώστε να αναπτύξουν τη σύγκριση, αφήστε τα να δουν και να διαλέξουν μεταξύ του μεγαλύτερου, του μικρότερου, του αμέσως μεγαλύτερου κλπ.
Στοιβάξτε τρία τεμάχια μαζί για να ξεκινήσετε να δουλεύετε στο θέμα της αλληλουχία και του τι έπεται. Αν το παιδί έχει πρόβλημα με τις δεξιότητες προοπτικής, να αρκεστείτε σε δύο τεμάχια τη φορά. Βάλτε το μικρότερο τεμάχιο πάνω στο μεγαλύτερο για αρχή. Φροντίστε να διαφέρουν και οπτικά πολύ μεταξύ τους. Μετά στήστε το ίδιο σετ με ένα τεμάχιο να λείπει. Αφήστε το παιδί να αναγνωρίσει τι λείπει από την αλληλουχία.
Μάθετε το παιδί να παίζει με τη σειρά του, ας τοποθετήσει εκείνο ένα κομμάτι και μετά να περιμένει εσας να τοποθετήσετε τον επόμενο.
Εξασκείστε την αναγνώριση κατεύθυνσης, ζητώντας απο το παιδί να πάρει ενα κομμάτι απο τα δεξιά του ή το κομμάτι που είναι πιο απομακρυσμένο κ.ο.κ

Διαστάσεις: 14.1 x 14.1 x 8.2  cm
Ηλικία 12+ μηνών

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

PlanToys

Ηλικία

0-24 μηνών, 2-5 ετών

Φύλο

Αγόρι, Κορίτσι

Υλικό

Ξύλινο