Το Κάστρο του Ιππότη Πολυμορφικό Παιχνίδι Στοίβαξης-Ροής

42.90

Βραβευμένο ως παιχνίδι της Χρονιάς 2020!

 

 

Εξαντλημένο

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Το Κάστρο του Ιππότη Πολυμορφικό Παιχνίδι Στοίβαξης-Ροής
Πάρτε 79 ξύλινα εξαρτήματα και κάντε πολύχρωμες και φιλικά προς τα παιδιά κατασκευές με υψηλά καλλιτεχνικά πρότυπα!!! Αναπτύξτε ένα σύστημα plug-in και σύνδεσης με απεριόριστη ποικιλία συναρμολόγησης και με ένα μοναδικό κομμάτι μπάλας δείτε τη ροή της. Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό.
Βραβευμένο παιχνίδι για τη κορυφαία σχεδίαση έως την τελευταία λεπτομέρεια.
Χωρίς περιορισμούς στη δημιουργικότητα των παιδιών αφού μπορεί να συναρμολογηθούν απεριόριστα σχέδια και το παιχνίδι να ξαναρχίσει απο την αρχή!
Λόγω της αρθρωτής κατασκευής και με τη βοήθεια ενός απλού μηχανισμού προσθήκης, μπορεί να κατασκευαστεί και να συνδεθεί μια μεγάλη ποικιλία κάστρων με διαφορετικούς διαδρόμους.
Πρόσθετα στοιχεία παιχνιδιού μπορούν να ενσωματωθούν και να τεθούν σε κίνηση από τις κυλιόμενες μπάλες. Δεν υπάρχουν όρια στη δική σας φαντασία και δημιουργικότητα. Επιπλέον, το μάρμαρο Ritterburg εκπαιδεύει στην τρισδιάστατη φαντασία και τις κινητικές δεξιότητες. Τα πολύχρωμα ξύλινα εξαρτήματα, η απεριόριστη ποικιλία δομών και ο απλός μηχανισμός plug-in ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή, η οποία το
Συντελεί ευχάριστα στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, της ταχύτητας, της παρατηρητικότητας, και το συντονισμό κινήσεων και χεριού-ματιού.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 79 τεμάχια
Ηλικία 3 ετών+

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

Goki

Υλικό

Ξύλινο

Ηλικία

2-5 ετών

Φύλο

Αγόρι, Κορίτσι