Προσφορά!

Ξύλινη Τρεχαλίτσα-Κύβος Ταξινόμησης Αυτοκινητάκι

Original price was: €22.89.Current price is: €20.60.

Σε ποιο σημείο μπορούμε να βάλουμε το κάθε σχήμα;
Το παιδί καλείτε να αναγνωρίσει τα σχήματα και να τα τοποθετήσει στη κατάλληλη θέση σε αυτή την πρωτότυπη τρεχαλίτσα-κύβο ταξινόμησης

Εξαντλημένο

EAN: 4013594587181 Κωδικός προϊόντος: 58718 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Ξύλινη Τρεχαλίτσα-Κύβος Ταξινόμησης Αυτοκινητάκι ήρθε για να γίνει το αγαπημένο σας παιχνίδι.Συνδυάζοντας δυο εκπαιδευτικά μοτίβα:
-Ο κύβος ταξινόμησης παρακινεί το παιδί να προσπαθήσει να αναγνωρίσει το κάθε σχήμα προσπαθώντας να το τοποθετήσει μέσα στον κύβο. Μπορεί να αντιληφθεί απο μόνο του αν έχει διαλέξει σωστά και ξαναπροσπαθεί μέχρι να βρει τη λύση χωρίς τη βοήθεια κάποιου ενήλικα.
Το παιχνίδι προωθεί την αυτόνομη μάθηση, την μάθηση των σχημάτων και χρωμάτων, την δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και την οπτικοκινητικη λειτουργία ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση του παιδιού διδάσκοντας το να προσπαθεί για το σωστό αποτέλεσμα.
Οι γονείς μπορούν να επιβραβεύουν το παιδί κατά τη σωστή επίλυση ή να το ενθαρρύνουν να ξαναπροσπαθήσει όταν κάνει λάθος.
-Ταυτόχρονα λειτουργεί ως τρεχαλίτσα για να μπορεί το παιδί να το μεταφέρει παντού.Tα παιχνίδια έλξης, οι γνωστές μας τρεχαλίτσες, μπορεί να φαίνονται λίγο ντεμοντέ, αλλά στην πραγματικότητα προωθούν πολλές διαφορετικές πτυχές της ανάπτυξης του μικρού σας παιδιού: επίλυση προβλημάτων, συντονισμός ολόκληρου του σώματος και ενδυνάμωση.
Είναι κατασκευασμένο από ξύλο χωρίς τοξικές ουσίες.
Διαστάσεις:20 x 14 x 11 cm
Ηλικία 1 ετών+

Επιπλέον πληροφορίες

Ηλικία

0-24 μηνών, 2-5 ετών

Φύλο

Αγόρι, Κορίτσι

Brand

Goki