Ξύλινο Πιάνο Αφής Μagic Touch

34.99

Δίνοντας στα μωρά σας παιχνίδια που κάνουν μουσική τη βοηθά να συντονίζει διαφορετικά ρυθμικά μοτίβα και ήχους σε νεαρή ηλικία!
Βραβεύμενο ως Παιχνίδι της Χρονιάς 2019 στην κατηγορία βρεφικών παιχνιδιών!

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Ξύλινο Πιάνο Αφής Μagic Touch με το λεπτό άγγιγμα των μικρών δακτύλων του το μωρό σας θα δημιουργήσει χιλιάδες διαφορετικά τραγούδια!
Κατασκευασμένο από ξύλο, αυτό το παιχνίδι πιάνου διαθέτει μαγική τεχνολογία αφής – δεν χρειάζονται κουμπιά ή πλήκτρα! το παιδί έχει τη δυνατότητα να παίξει τη δική του μουσική ή να παίξει ταυτόχρονα με κλασικές μελωδίες.
Αυτό το παιχνίδι μουσικής ανάπτυξης έρχεται με 3 φύλλα μουσικής. Θα ασκήσει τον συντονισμό χρωμάτων, ταιριάζοντας τις χρωματικές κωδικοποιημένες νότες στα φύλλα με τα πλήκτρα στο πιάνο της. Αλλά αυτό το παιχνίδι μικρών παιδιών δεν είναι μόνο για παιδιά – πάρτε μαζί της στον πάγκο για πιάνο για να διασκεδάσετε εξίσου!
Και μην ανησυχείτε για τον θόρυβο. Τα κουμπιά ελέγχου έντασης σάς επιτρέπουν να μετατρέψετε τη μουσική σε “χαμηλή” όταν χρειάζεται, ή να τη ρυθμίσετε μέχρι “υψηλή” για μια παράσταση στο πιάνο. Σε κάθε ένταση, τα ηχεία υψηλότερης ποιότητας βεβαιώνουν ότι τα ηχητικά σήματα του μωρού σας ακούγονται σωστά.
Λειτουργεί με 3xAA μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται.
Hλικία 6 μηνών+

 

Επιπλέον πληροφορίες

Ηλικία

0-24 μηνών, 2-5 ετών

Υλικό

Ξύλινο

Brand

Hape

Φύλο

Αγόρι, Κορίτσι